STAŇ SE PILOTEM 2021

Zveřejněno: pondělí 29. listopad 2021

Zdá se vám létání a letecký sport oproti jiným koníčkům drahý a nedostupný? Možná budete příjemě překvapeni. Slovácký aeroklub Kunovice se letos otevírá novým zájemcům o létání. Chcete se stát sportovním pilotem, zahájit leteckou kariéru, nebo se jen tak naučit řídit letadlo a občas se rekreačně prolétnout?

Neváhejte přijít v sobotu 18. prosince v 10 hodin dopoledne k nám, do Slováckého aeroklubu v Kunovicích.V učebně (vchod vedle restaurace OK-BAR) proběhne první informativní schůzka pro zájemce o získání kvalifikace pilota kluzáku, pilota motorového kluzáku, pilota ultralehkého letadla, nebo soukromého pilota PPL(A). Letos v případě dobrého počasí plánujeme také seznamovací lety kluzákem.

Schůzka je zcela nezávazná, takže se může přijít podívat skutečně kdokoliv. Získáte na ní základní informace o tom, jak výcvik probíhá, jak dlouho trvá a jaké klade teoretické, fyzické a finanční nároky. Na všechny dotazy budou odpovídat naši instruktoři a současní letci-plachtaři i motoráři, takže získáte informace z první ruky. Pokud by vám však nestačily, najdete doplňující informace zde na webu v sekci výcvik. Samozřejmě se nás také můžete ptát na cokoliv prostřednictvím našeho Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., telefonu a facebooku. Těšíme se na vás! Letu zdar!

 

 

Zobrazení: 196